Stage marketing & communicatie

Employees of Iv
Business area Internships & Graduation
Discipline Marketing & Communication
Experience Internship & Graduation
Location Papendrecht

Uitdagende stage vanaf september 2024

Ben jij opzoek naar een creatieve stage vanaf september 2024 en wil je meer leren over de diverse aspecten binnen marketing en communicatie? Met zo’n 900 professionals werken we bij Iv dagelijks aan spraakmakende projecten wereldwijd. Op de afdeling Corporate Development & Marketing in Papendrecht zorg jij er met zo'n tien andere collega’s onder andere voor dat de wereld ziet wat voor fantastische projecten Iv neerzet. Afhankelijk van de richtlijnen vanuit je opleiding geven we samen met jou invulling aan je stage. Wij hebben namelijk een berg werk waar je direct in kunt duiken, maar je komt vast zelf ook met ideeën!

Iv is een wereldwijd opererend ingenieursbureau dat werkt aan de meest uitdagende, technische vraagstukken! Onze ingenieurs beschikken over unieke kennis binnen de sectoren en disciplines waarin wij actief zijn, zoals Industrie, Infra & Verkeer, Bouw & Installaties, Handling, Offshore & Energie, Maritiem en Water. Geen uitdaging is ons te moeilijk. Werken bij Iv betekent werken in een organisatie waar elke dag anders is. We zijn een club mensen met échte passie voor en plezier in het vak: met onze kennis van techniek bereiken we het uiterste voor onze klanten.

What do we expect from you?

Je bent een enthousiaste hbo- of wo-student en volgt een creatieve, marketing of communicatieve opleiding. Je bent leergierig en kan niet wachten om het marketing- en communicatiewereldje te leren kennen. Photoshop, Illustrator en Indesign hebben voor jou geen geheimen. Verder ben je kritisch en hands-on; de vrijheid en verantwoordelijkheid die je tijdens je stage krijgt weet jij perfect te benutten. Stil zitten is voor jou in ieder geval geen optie!

What do we have to offer you?

Wij zorgen ervoor dat je het optimale uit je stage haalt. Je werkt aan de tofste one-of-a-kind-vraagstukken en krijgt hierbij veel eigen verantwoordelijkheid. Zo dagen we je uit om tot het uiterste te gaan. Oja, en niet onbelangrijk, we bieden een aantrekkelijke stagevergoeding. Deze varieert van € 400,- voor mbo-studenten tot € 600,- voor hbo-studenten en € 800 voor wo-studenten.