(Junior) adviseur stedelijk water

Blauwe Aderplan
Business area Design & Engineering
Discipline Civil
Experience Experienced Professional, Young Professional
Hours 40 Hours
Location Den Bosch

Help mee om onze leefomgeving klimaatbestendig te maken.

Het klimaat verandert en het weer wordt steeds extremer, waardoor wateroverlast, droogte en hittestress steeds grotere uitdagingen vormen bij de inrichting van de openbare ruimte. Dit vraagt om innovatieve oplossingen. Als adviseur stedelijk water werk je bij Iv dagelijks met deze uitdagingen. Je werkzaamheden variëren van het technisch uitwerken van afwateringsoplossingen bij infraprojecten tot en met het opstellen van gemeentebrede waterplannen. Hiervoor analyseer je de bestaande waterstructuren, signaleer je knelpunten en kansen en je ontwerpt nieuwe afwaterings- en rioleringssystemen. Dit doe je met aandacht voor klimaat, duurzaamheid en milieu.

Onze projecten voeren we uit voor zowel gemeentelijke als provinciale overheden, ontwikkelaars bouwbedrijven en de industrie. Je krijgt energie van het oplossen van technische en ruimtelijke vraagstukken en je wordt uitgedaagd om integraal te denken. Je houd je samen met collega-adviseurs bezig met onderzoek, ontwerp, modelleren, rapporteren en het voeren van overleg met klanten en stakeholders.

Iv levert op maat gemaakte en innovatieve ontwerpen en adviezen voor de aanleg en instandhouding van duurzame infrastructuur. Je kent ons misschien wel van de Nieuwe Zeesluis IJmuiden, de Zandhazenbrug of het ontwerp van de sluisdeuren van het Panamakanaal. Door het ontwikkelen en toepassen van de nieuwste technologieën, bieden we pasklare en duurzame oplossingen voor de maatschappelijke uitdagingen van vandaag en morgen! Zo leveren wij integrale adviezen voor stalen en betonnen kunstwerken, waterbouw, ruimtelijke inrichting, instandhouding, verkeer en infra-installaties en spoorwegen. Daarnaast leveren wij specialistische diensten op het gebied van ruimtelijk meten en monitoring van constructies, RAMS en risicomanagement, assetmanagement, systems engineering, contractmanagement, directievoering en toezicht.

What do we expect from you?

We zoeken iemand met een afgeronde, relevante hbo-opleiding, bijvoorbeeld op het gebied van civiele techniek, land- en watermanagement of hydrologie. Je hebt een analytische houding, een creatieve geest en je vindt het leuk om te werken in teamverband. Je kunt verbinden, denkt in oplossingen en je hebt een positieve instelling. Voor deze functie is het een pré als je bekend bent met GIS, hydraulisch modelleren en AutoCAD.

Ervaring is een pré, maar geen vereiste. Iv begeleidt en ondersteunt jou waar nodig en daagt je tegelijkertijd uit om het maximale uit jouw functie en je carrière te halen! Belangrijk om te weten:  deze functieomschrijving is niet in beton gegoten. Je kan deze voor een groot deel zelf invullen, afhankelijk van je eigen ambities en interesses. 

What do we have to offer you?

Een uitdagende en gevarieerde baan bij het meest diverse ingenieursbureau van Nederland! Met ruim 900 specialisten die dezelfde passie voor techniek delen, wordt gewerkt aan oplossingen voor de grootste technische uitdagingen binnen de meest uiteenlopende projecten.

Iv is een wereldwijd opererend ingenieursbureau dat werkt aan de meest uitdagende, technische vraagstukken! Onze ingenieurs beschikken over unieke kennis binnen de sectoren en disciplines waarin wij actief zijn, zoals Industrie, Infra & Verkeer, Bouw & Installaties, Handling, Offshore & Energie, Maritiem en Water. Geen uitdaging is ons te moeilijk. Werken bij Iv betekent werken in een organisatie waar elke dag anders is. We zijn een club mensen met échte passie voor en plezier in het vak: met onze kennis van techniek bereiken we het uiterste voor onze klanten.

Bij Iv vinden we het belangrijk dat we voor alle collega’s een goede match zijn. We werken hard en daar staat uiteraard iets tegenover. Bijvoorbeeld een jaarlijkse gratificatie van 7%, een winstuitkering, een flexibele pensioenregeling, een vaste reiskosten- en thuiswerkvergoeding en diverse doorgroeimogelijkheden in de vorm van opleidingen, cursussen en trainingen. En niet onbelangrijk: we gaan er graag met elkaar op uit. Zo is het bezoeken van EK’s en WK’s voetbal inmiddels een vaste traditie binnen Iv.

Daarnaast beiden we je flexibele arbeidsvoorwaarden waarmee je zelf kunt bepalen hoe jouw arbeidsvoorwaardenpakket eruit ziet. Een hoger maandsalaris? Kies voor maandelijks uitkeren van je gratificatie en vakantiegeld! Vakantiedagen over? Verkoop ze! Meer vakantie nodig? Koop er dagen bij! Zo past Iv nog beter bij jou!