Industrie

Locatie van Pallas

Realiseren van een duurzame en toekomstbestendige industrie

De industrie bevindt zich in een grote transformatie. Om het energieverbruik en de CO2-uitstoot te verlagen, worden fabrieken volop verduurzaamd, zowel de productieprocessen als de gebouwen. Daarnaast wordt gezocht naar mogelijkheden om zo circulair mogelijk om te gaan met grondstoffen en water efficiënt te (her)gebruiken. En zo kent de industrie meer uitdagingen. Het realiseren van een duurzame en toekomstbestendige industrie vraagt om innovaties en een integrale en pragmatische aanpak. Er moeten keuzes worden gemaakt, maar wat zijn nu de beste keuzes voor jouw productieproces? Welke oplossingen leveren het beste resultaat, nu en in de toekomst? En hoe boek je op korte termijn de beste resultaten met beperkte investeringen? Iv levert advies en engineering voor aanpassingen aan bestaande situaties en geheel nieuwe initiatieven.

Waarborgen van duurzame en rendabele productieprocessen

Iv heeft specialistische kennis van alle technische disciplines in huis en heeft jarenlange ervaring in de food-, farma-, chemie- en metaalindustrie. We helpen opdrachtgevers bij de realisatie van nieuwe fabrieken, waarbij we het integrale, duurzame ontwerp maken van het gebouw en de installaties. Ook helpen we opdrachtgevers bij het aanpassen en onderhouden van bestaande fabrieken. Voorbeelden hiervan zijn het integreren van nieuwe technologieën in complexe bestaande omgevingen, het verduurzamen/elektrificeren van gebouwen en processen en assetmanagementadvies. Altijd verdiepen wij ons in de processen van opdrachtgevers. We werken nauw samen en denken kritisch mee over wat écht de beste oplossing is. Deze oplossing werken we uit vanaf het concept tot en met het definitieve ontwerp. Ook leveren we technisch advies tijdens de bouw. Met maakbare oplossingen die voldoen aan alle eisen, zorgen wij ervoor dat productieprocessen efficiënt, veilig, duurzaam en bovenal rendabel zijn.

Projecten in deze markt

Door de jaren heen hebben we een aanzienlijk trackrecord van projecten opgebouwd binnen de industrie. 

Bekijk hier alle projecten in deze markt

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk?

Ralf, directeur Industrie, gaat hier graag over met je in gesprek! Neem contact op via 088 943 3700 of stuur een bericht.

Stuur Ralf een bericht
Ralf Ohm