Talentencentrum De Kragt

Het project

De Kragt is ontwikkeld op een locatie die vóór 1985 bekend stond als Kragten. Deze indoorsportvoorziening ademt sport en plaatst talentontwikkeling centraal. Het symboliseert teamwork en toewijding aan de sport, en biedt een plek voor persoonlijke ontwikkeling en ontmoeting.

De uitdaging

In dit project lag de uitdaging in de werkzaamheden bij de grote overspanningen bij de hallen, een openbare daktuin die deels uitkragend is, brandwerendheid en de integratie van installaties en sportvoorzieningen. Iv heeft de hoofddraagconstructie en het installatietechnische ontwerp verzorgd voor dit talentencentrum en was nauw betrokken bij de realisatie van dit bijzondere, unieke sportcomplex. 

De impact

De Kragt bevordert talentontwikkeling en inclusief sporten, en fungeert als levendige ontmoetingsplek voor diverse gemeenschappen, waaronder jonge talenten, sporters, professionals en wijkbewoners. Met uitnodigende faciliteiten en een groene, sportieve buitenruimte stimuleert De Kragt actieve levensstijlen en sociaal contact in de wijk.v

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk?

Jeroen, directeur Bouw, gaat hier graag over met je in gesprek! Neem contact op via 088 943 3500 of stuur een bericht.

Stuur Jeroen een bericht
Jeroen Pahud de Mortanges