Sportpark Willem-Alexander

Het project

Sportpark Willem-Alexander, uniek gelegen boven de A4, biedt een nieuwe dimensie aan stedelijke sportfaciliteiten. Iv speelde een rol in de realisatie van dit project door installatieadvies te leveren voor de sporthal, de opvallende sportluifel en de parkeergarages. Dit project is een toonbeeld van innovatief gebruik van ruimte, waarbij sport en recreatie samenkomen op een ongebruikelijke maar effectieve locatie.

De uitdaging

De grootste uitdaging voor Iv bij dit project was het ontwerpen en implementeren van veilige en efficiƫnte installaties voor de uitzonderlijk lange sportluifels van ruim 220 meter. Dit vereiste nauwkeurige berekeningen en slimme keuzes met betrekking tot de diameters van de elektraleidingen en aanraakveiligheid. Het project stelde hoge eisen aan technische expertise, gezien de complexiteit van het bouwen boven een drukke snelweg. Ondanks deze uitdaging, heeft Iv zich gericht op het leveren van installaties die voldoen aan de vereiste normen.

De impact

Het werk van Iv heeft geresulteerd in de realisatie van essentiƫle installaties die van belang zijn voor de functionaliteit van Sportpark Willem-Alexander. Door sportfaciliteiten boven een snelweg te plaatsen, benut het project de beschikbare ruimte op een innovatieve manier. Dit project is niet alleen een technische prestatie, maar ook een inspiratiebron voor toekomstige stedelijke ontwikkelingsprojecten.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk?

Jeroen, directeur Bouw, gaat hier graag over met je in gesprek! Neem contact op via 088 943 3500 of stuur een bericht.

Stuur Jeroen een bericht
Jeroen Pahud de Mortanges