Design en engineering

We lossen het op 

We lossen het op. Dat is ons uitgangspunt. Het maakt niet uit hoe complex een vraagstuk is, we hebben specialistische kennis van alle technische disciplines in huis en leveren maakbare oplossingen.

 

Als ingenieursbureau vormt design & engineering de kern van onze dienstverlening. We hebben unieke en zeer specialistische kennis van alle technische disciplines in huis. Binnen alle markten waarin we actief zijn: infra & water, industrie, offshore & energie, gebouwen en maritiem. Door deze kennis te bundelen, projecten integraal te benaderen, en de grenzen op te zoeken van wat technisch mogelijk is, weten we zelfs de meest moeilijke vraagstukken te vertalen in maakbare oplossingen. Vanaf de haalbaarheidsstudies tot en met het definitieve ontwerp en de werkplaatstekeningen.

 

Bijzondere kennis op het gebied van staal en werktuigbouw

Al sinds onze oprichting in 1949 ontwerpen we de meest complexe stalen en beweegbare constructies. Dit doen we voor alle sectoren en toepassingsgebieden. Van een bijzondere beweegbare brug tot aan nieuwe offshoreconcepten of gigantische reuzenraden. Zolang het maar speciaal staal betreft: wij vertalen een technisch bijna onmogelijk vraagstuk naar een maakbaar ontwerp.

 

Wat ons onderscheidt is de combinatie tussen diepe, specialistische kennis van onze vakgebieden en tientallen jaren aan praktijkervaring. Daardoor kunnen we niet alleen ingewikkelde materie oplossen, maar ook toetsen aan de werkelijkheid. Zo sluiten we zo goed mogelijk aan bij de wensen en eisen van onze opdrachtgevers. Eisen die door hogere standaarden en een groeiende duurzaamheidsopgave steeds belangrijker worden.

Projecten met deze dienst

Iv werkt wereldwijd aan bijzondere projecten die van groot belang zijn voor de maatschappij. Van offshore windplatformen, unieke bruggen en ’s werelds grootste sluisdeuren tot gebouwen, fabrieken, waterzuiveringen, containerkranen en meer. We leveren hoogwaardige en maakbare oplossingen voor vraagstukken van iedere omvang en complexiteit.

Bekijk al onze projecten

Overige diensten van Iv

Iv biedt hoogwaardige en maakbare oplossingen voor de grootste uitdagingen van deze tijd. Van de energietransitie en het veranderende klimaat tot en met het realiseren van een veilige en toekomstbestendige leefomgeving. Hiertoe leveren we diverse diensten. Het leveren van kwaliteit staat bij ons op één.

Bekijk onze diensten

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk?

Fedor, directeur Offshore & Energy en tevens COO van Iv, gaat hier graag over met je in gesprek! Neem contact op via 088 943 3300 of stuur een bericht.

Stuur Fedor een bericht
Fedor van Veen