Procurement

Spil in EPC-projecten

 

Procurement is meer dan het inkopen van systemen en materialen. Het is de spil in het web van onze (EPC-)projecten. Vanaf de tender tot en met oplevering staan we in nauw contact met leveranciers en opdrachtgevers.

 

Iv is een veelgevraagd EPC-partner voor omvangrijke projecten. Een goed gestructureerde inkoopstrategie is een belangrijke succesfactor voor elk project. Het garanderen van tijdige levering van volledig gecertificeerde materialen en apparatuur, inclusief de benodigde documentatie, is van groot belang. Iv heeft veel ervaring met strategische inkoop binnen grote projecten in de sectoren waarin we actief zijn.

 

Door deze ervaring kennen we de snel bewegende markt en, bewerkstelligen we een optimale balans tussen kwaliteit en het integreren van equipment. Om dat te kunnen, staan we altijd tussen leveranciers, opdrachtgevers en onze engineers in. Zij vormen een belangrijke basis voor ons werk, waardoor we het inkoopproces maximaal kunnen ontzorgen en (kwaliteit van) leveringen waarborgen.

Projecten met deze dienst

Iv werkt wereldwijd aan bijzondere projecten die van groot belang zijn voor de maatschappij. Van offshore windplatformen, unieke bruggen en ’s werelds grootste sluisdeuren tot gebouwen, fabrieken, waterzuiveringen, containerkranen en meer. We leveren hoogwaardige en maakbare oplossingen voor vraagstukken van iedere omvang en complexiteit.

Bekijk al onze projecten

Overige diensten van Iv

Iv biedt hoogwaardige en maakbare oplossingen voor de grootste uitdagingen van deze tijd. Van de energietransitie en het veranderende klimaat tot en met het realiseren van een veilige en toekomstbestendige leefomgeving. Hiertoe leveren we diverse diensten. Het leveren van kwaliteit staat bij ons op één.

Bekijk onze diensten

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk?

Fedor, directeur Offshore & Energy en tevens COO van Iv, gaat hier graag over met je in gesprek! Neem contact op via 088 943 3300 of stuur een bericht. 

Stuur Fedor een bericht
Fedor van Veen