Speciale constructies

Maakbare ontwerpen voor bijzondere gebouwen

De constructie van speciale gebouwen en landmarks is veelal complex en moet voldoen aan bijzondere eisen. Dit vereist ontwerpen van de hoogste kwaliteit. Als ingenieursbureau dat al sinds 1949 gespecialiseerd is in complexe stalen en beweegbare constructies, vertaalt Iv de wensen en eisen van opdrachtgevers en architecten naar maakbare ontwerpen die voldoen aan alle eisen. Vanaf de eerste schets tot aan de werkplaatstekeningen. Hoe complex een constructie of gebouw ook is.

Kennis, ervaring en bewezen constructies

Onze specialistische kennis van staal en werktuigbouw is wat Iv uniek maakt. Toen veel andere ingenieursbureaus zich in de tijd van de economische crisis meer toelegden op consultancy, heeft Iv de focus op de echte techniek behouden. Dit heeft geleid tot de hoogstaande kennis van staal en werktuigbouw die we vandaag de dag hebben. En nog steeds bouwen we dit voortdurend verder uit. Onze kracht ligt in het ontwerpen van unieke stalen en werktuigbouwkundige constructies voor werkelijk alle sectoren en toepassingsgebieden. Van het London Eye en het beweegbare dak van de Johan Cruijff ArenA tot aan bijzondere gebouwen zoals de Petronas Towers, het New Amsterdam courthouse, Cinema Southampton en de Rotating Tower. Dankzij onze jarenlange ervaring en zeer specialistische kennis kunnen wij technisch bijna onmogelijke vraagstukken vertalen naar maakbare ontwerpen.

Projecten in deze markt

Door de jaren heen hebben we een aanzienlijk trackrecord van projecten opgebouwd op het gebied van speciale constructies.

Bekijk alle projecten binnen deze markt

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk?

Jaco, directeur Consult, gaat hier graag over met je in gesprek! Neem contact op via 088 943 3100 of stuur een bericht.

Stuur Jaco een bericht
Jaco van der Schans