Project- en procesmanagement

Schakel tussen alle partijen

Projectmanagement is veelzijdig. Onze project- en procesmanagers vormen de schakel tussen alle partijen: van opdrachtgevers tot uitvoerders en van stakeholders tot samenwerkingspartners. Het doel: een optimale begeleiding gedurende alle projectfases, zodat het eindresultaat voldoet aan alle eisen en wensen.

 

Om proces- en projectmanagement goed uit te voeren, is brede kennis van alle benodigde vakdisciplines essentieel. Die kennis koppelen we met het nemen van verantwoordelijkheid en het streven naar perfecte communicatie. De proces- en projectmanagers bij Iv staan in hun functie boven en tussen de betrokken partijen, maar nemen een schat aan praktijkervaring met zich mee. Daardoor spreken we elke taal en nemen we iedereen mee in het traject.

 

Naast een brug slaan tussen aannemers, opdrachtgevers en andere partners, slaan we die ook tussen alle procesfases en disciplines. We houden ons vaak bezig met uiterst complexe vraagstukken en projecten. Duidelijke afstemming, het bewaken van en sturen op de vaak strakke planning en een pragmatische houding ten aanzien van (mogelijke) obstakels zijn belangrijke voorwaarden voor een zorgeloos proces. Naast het totale projectmanagement, zijn we ook gespecialiseerd in omgevingsmanagement, kostenmanagement, uitvoeringsbegeleiding, contractmanagement, risicomanagement en projectbeheersing.

Projecten met deze dienst

Iv werkt wereldwijd aan bijzondere projecten die van groot belang zijn voor de maatschappij. Van offshore windplatformen, unieke bruggen en ’s werelds grootste sluisdeuren tot gebouwen, fabrieken, waterzuiveringen, containerkranen en meer. We leveren hoogwaardige en maakbare oplossingen voor vraagstukken van iedere omvang en complexiteit.

Bekijk al onze projecten

Overige diensten van Iv

Iv biedt hoogwaardige en maakbare oplossingen voor de grootste uitdagingen van deze tijd. Van de energietransitie en het veranderende klimaat tot en met het realiseren van een veilige en toekomstbestendige leefomgeving. Hiertoe leveren we diverse diensten. Het leveren van kwaliteit staat bij ons op één.

Bekijk onze diensten

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk?

Wouter, directeur Infra en tevens COO van Iv, gaat hier graag over met je in gesprek! Neem contact op via 088 943 3200 of stuur een bericht.

Stuur Wouter een bericht
Wouter van der Wiel