Infra en water

Spoorbrug Zandhazenbrug

Handen en voeten geven aan complexe uitdagingen

De veranderende wereld en het veranderende klimaat stellen ons voor grote uitdagingen. We staan voor de opgave om onze leefomgeving duurzaam en toekomstbestendig in te richten. Bij deze opgave komt enorm veel kijken. Zo moeten we ons beschermen tegen de gevaren van water en tegelijkertijd juist water vasthouden om schoon drinkwater nu en in de toekomst te kunnen waarborgen. Ook moeten de bereikbaarheid, verkeersveiligheid en leefbaarheid gewaarborgd worden, en dat in een volgebouwd land. Voor al deze uitdagingen is een beperkt budget beschikbaar. Hoe geef je als opdrachtgever handen en voeten aan deze complexe vraagstukken? Iv levert integrale en maakbare oplossingen en heeft specialistische kennis van alle technische disciplines op het gebied van infra en watertechnologie.

Integrale adviezen voor nieuwbouw, renovatie en instandhouding

Iv adviseert ten aanzien van de inrichting, instandhouding en vernieuwing van droge en natte infrastructuur en het optimaliseren van de waterketen. Door het ontwikkelen en toepassen van de nieuwste technologieën, gecombineerd met toonaangevende technische kennis van constructies, bieden we pasklare en duurzame oplossingen voor de maatschappelijke uitdagingen van vandaag en morgen. Altijd combineren we onze specialistische technische kennis met een scherp oog voor de belangen van stakeholders.

Projecten in deze markt

Door de jaren heen hebben we een aanzienlijk trackrecord van projecten opgebouwd binnen de infra en water markt.

Bekijk hier alle projecten in deze markt

In control met prestatie- en risicogestuurd assetmanagement

Het beheer en onderhoud van assets moet duurzaam en tegen minimale risico’s en kosten plaatsvinden. De uitdaging is om de optimale balans te vinden tussen prestaties, risico’s en kosten. Hoe maak je de juiste afwegingen en verantwoorde keuzes? Iv helpt opdrachtgevers hierbij. Van systems engineering, risicoanalyse en RAMS tot wiskunde en bedrijfskunde: Iv heeft alle vereiste kennis onder één dak. Aangevuld met specifieke kennis van het (faal) gedrag van assets, kunnen opdrachtgevers rekenen op een totaalpakket, waarbij zowel de harde als de zachte kanten van assetmanagement aandacht krijgen.

Lees meer over onze assetmanagementdiensten
Drone-inspectie Vlakebrug

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk?

Wouter, directeur Infra en tevens COO van Iv, gaat hier graag over met je in gesprek! Neem contact op via 088 943 3200 of stuur een bericht.

Stuur Wouter een bericht
Wouter van der Wiel