Digitale transformatie

Virtual reality

Van 3D-model naar digital twin

Digitale technologieën bieden eindeloos veel mogelijkheden. Mogelijkheden om nog slimmer te worden en nog efficiënter te kunnen werken om zo nog betere resultaten te kunnen leveren. Iv heeft kennis van de belangrijkste digitale technologieën zoals virtual reality, artificial intelligence en digital twins. Hiermee helpen wij klanten om de beste resultaten te behalen. Door digitale technologieën te combineren met onze jarenlange technische domeinkennis en data-analyse, helpen we opdrachtgevers beslissingen te nemen op basis van de juiste informatie en volledig voorbereid en in control te zijn. Zo kunnen we onze 3D-modellen van constructies verrijken tot real-time digital twins. Dit doen we door gebruik te maken van de nieuwste ontwerptools, gecombineerd met grote hoeveelheden data van nieuwe meet- en monitoringstechnieken.

Reality Capturing: de hele werkelijkheid op je beeldscherm

Dat geeft veel mogelijkheden. Met een virtualrealitybril beleef je het ontwerp al voordat het is gebouwd: waardevol voor de opdrachtgever en voor ons eigen ontwerpproces. Gedurende de hele levensduur biedt analyse van deze data waardevolle informatie over de optimalisatie van processen, prestaties én van de onderhoudsstrategie. De digitale technologieën die we toepassen, zijn van grote meerwaarde voor onze opdrachtgevers en voor ons als bedrijf. Ze stellen ons in staat het uiterste uit constructies te halen. En tijd en budget zo efficiënt mogelijk te benutten.

Projecten

Iv werkt wereldwijd aan bijzondere projecten die van groot belang zijn voor de maatschappij. Van offshore windplatformen, unieke bruggen en ’s werelds grootste sluisdeuren tot gebouwen, fabrieken, waterzuiveringen, containerkranen en meer. We leveren hoogwaardige en maakbare oplossingen voor vraagstukken van iedere omvang en complexiteit.

Bekijk alle projecten op het gebied van digitale transformatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk?

Wouter, directeur Infra en tevens COO van Iv, gaat hier graag over met je in gesprek! Neem contact op via 088 943 3200 of stuur een bericht.

Stuur Wouter een bericht
Wouter van der Wiel