Consultancy

Expertise voor complex contract- en procesmanagement

In de complexe wereld van contract- en procesmanagement staan opdrachtgevers vaak voor uitdagingen die een grondige kennis van de markt en een diepgaand begrip van technische en operationele processen vereisen. Het is essentieel om niet alleen in de ontwerpfase maar ook bij het bieden van strategisch advies te beschikken over deskundige inzichten. Van assetmanagement tot het aanpakken van vraagstukken rondom meten en monitoring, instandhouding, ruimtelijke ordening, energieadvies en gebiedsinrichting; de behoeften zijn divers en vereisen een op maat gemaakte aanpak.

 

Om al deze consultancyrollen te vervullen, gebruiken we de domeinkennis die onze specialisten in tientallen jaren hebben opgebouwd en uitgebreid. Die kennis is nodig om opdrachtgevers in het voorstadium van projecten van gedegen adviezen te voorzien. Tegelijkertijd kunnen we die kennis ook in vervolgfases, zoals tijdens engineering, weer toepassen en zijn we in staat om in de gehele projectketen betrokken te blijven.

 

Projecten met deze dienst

Iv werkt wereldwijd aan bijzondere projecten die van groot belang zijn voor de maatschappij. Van offshore windplatformen, unieke bruggen en ’s werelds grootste sluisdeuren tot gebouwen, fabrieken, waterzuiveringen, containerkranen en meer. We leveren hoogwaardige en maakbare oplossingen voor vraagstukken van iedere omvang en complexiteit.

Bekijk alle projecten

Overige diensten van Iv

Iv biedt hoogwaardige en maakbare oplossingen voor de grootste uitdagingen van deze tijd. Van de energietransitie en het veranderende klimaat tot en met het realiseren van een veilige en toekomstbestendige leefomgeving. Hiertoe leveren we diverse diensten. Het leveren van kwaliteit staat bij ons op één.

Bekijk onze diensten

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk?

Wouter, directeur Infra en tevens COO van Iv, gaat hier graag over met je in gesprek! Neem contact op via 088 943 3200 of stuur een bericht.

Stuur Wouter een bericht
Wouter van der Wiel