Maritiem

Walrusklasse onderzeeboot op zee

Elk schip is uniek

De maritieme sector is wereldwijd van enorm strategisch belang. De grootste uitdagingen in de sector zijn enerzijds de groeiende behoefte aan energieopwekking op zee en het vergroenen van zeescheepvaart. Anderzijds het behouden en versterken van de maritieme veiligheid. Oftewel: veiligheid op en vanuit het water. Binnen Iv is Nevesbu als scheepsbouwkundig ingenieursbureau gespecialiseerd in de maritieme sector. Al sinds 1935 draagt Nevesbu wereldwijd bij aan het waarborgen van veiligheid en welvaart op en vanaf zee met geavanceerde ingenieursdiensten voor onderzeeboten, marineschepen, drijvende offshore energie toepassingen en speciale schepen.

 

Elk schip is uniek. Het leveren van de beste prestaties met het beste materieel vraagt om slimme maatoplossingen. Nevesbu beschikt over specialistische kennis van scheepsbouw, complexe maritieme constructies en installaties en adviseert opdrachtgevers vanaf het definiëren van de eisen tot en met design en engineering en technisch advies tijdens de levensduur.

 

Wil je meer weten over Nevesbu’s kennis en ervaring op het gebied van onderzeeboten, marineschepen, floating offshore energy en speciale schepen? Bekijk dan de website van Nevesbu.

Projecten in deze markt

Door de jaren heen hebben we een aanzienlijk trackrecord van maritieme projecten opgebouwd.

Bekijk hier alle projecten in deze markt

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk?

Bart, directeur Nevesbu, gaat hier graag over met je in gesprek! Neem contact op via 088 943 3400 of stuur een bericht. 

Stuur Bart een bericht
Bart van Rijssen, algemeen directeur Nevesbu