Iv breidt uit naar Polen

De Poolse, technische dienstverlener Electro Croon Polska (ECP) gaat verder als Iv Poland. Ingenieursbureau Iv neemt het bedrijf, met drie vestigingen in Polen, per 1 oktober over van Croonwolter&dros B.V. Het team specialisten in Polen blijft bestaan en de bestaande dienstverlening wordt gecontinueerd.

 

Sinds 1993 biedt Electro Croon Polska (nu Iv) technische oplossingen voor complexe projecten binnen de industrie, de infrastructuur, de bouw en de maritieme sector. Ook in Nederland is het bedrijf bij veel projecten betrokken geweest. Er zijn ’meer dan 50 personeelsleden in dienst, waaronder mechanical engineers, electrical engineers en ervaren projectmanagers. Iv breidt hiermee uit naar Polen en heeft kantoren in Warschau, Krakau en Gdynia.

 

Eugéne de Roodt, statutair directeur van Croonwolter&dros: “Wij zijn blij een Nederlandse strategische koper gevonden te hebben voor ons Poolse bedrijf. Door deze overname krijgt het Poolse management de kans het bedrijf verder te laten groeien op het gebied van engineering. Voor Croonwolter&dros blijft de samenwerking met Iv van strategische waarde voor de toekomst.” 

 

De overname van het bedrijf betekent een waardevolle toevoeging aan de reeds aanwezige expertise en ervaring binnen heel Iv, waarbij we volop gebruik kunnen maken van elkaars kennis, kunde en netwerk en zo uitersten kunnen bereiken in de wereld van techniek.

 

"We zijn blij dat we deze stap hebben kunnen zetten. Met ECP halen we een ervaren organisatie in huis waarmee we onze ambities in de energietransitie nog beter kunnen waarmaken. Gezamenlijk kunnen we een goede invulling geven aan de kansen die er liggen."
Maarten van de Waal | CEO