Vijf manieren waarop je kunt groeien en ontwikkelen bij Iv

Medewerkers van Iv

Bij Iv werken we dagelijks aan complexe projecten die belangrijk zijn voor onze maatschappij. Aan de grootste uitdagingen van deze tijd, zoals de energietransitie, de gigantische duurzaamheidsopgave en het veranderende klimaat. Om hier de beste oplossingen voor te kunnen aandragen, moeten we samenwerken, kennis delen en onze specialistische kennis voortdurend verder blijven uitbouwen. Bij Iv geven we onze medewerkers hier volop de ruimte voor. We vinden het belangrijk dat medewerkers zich blijven ontwikkelen en bieden hier diverse handvaten en tools voor. Iedereen volgt zijn of haar eigen carrièrepad en krijgt de kans om via studies, cursussen en andere leerwegen door te groeien in de richting die het beste bij hen past. Hieronder lees je vijf manieren waarop je kunt groeien en ontwikkelen bij Iv.

 

#1 Learning on the job

Je leert het meeste door volwaardig mee te werken aan projecten. Je krijgt bij ons daarom al vanaf de start van je carrière veel verantwoordelijkheid. Door je deze verantwoordelijkheid te geven, en de lat hoog te leggen, stimuleren wij je om jouw talenten te blijven ontwikkelen. Uiteraard kun je altijd rekenen op hulp of begeleiding van specialisten met jarenlange ervaring in het vak. Ook kun je specifieke trainingen of opleidingen volgen die aansluiten op jouw functie. Zo kun je de opgedane kennis direct in de praktijk brengen in de projecten waaraan je werkt. Learning on the job, noemen wij dit.

#2 Altijd een senior of buddy naast je

Wanneer je bij Iv komt werken, word je gekoppeld aan een zogenoemde buddy. Dit is een enthousiaste collega met veel ervaring. Het is jouw sparringspartner in de eerste weken bij Iv en deze buddy maakt jou helemaal wegwijs in onze organisatie. Met goede begeleiding van ervaren collega’s helpen wij je om jouw talenten verder te ontwikkelen. We dagen je uit de grenzen op te zoeken en geven je de ruimte om jezelf te ontwikkelen. We hebben de meest slimme engineers in dienst die je graag de kneepjes van het vak leren.

#3 Persoonlijk ontwikkelingsplan

Iv is een groeiende en ambitieuze organisatie. Dit creëert kansen voor talentvolle medewerkers. Bij Iv hanteren wij weinig vastgelegde paden, maar bieden wij ruimte voor jouw ondernemerschap. En doordat we groeien zijn er steeds weer nieuwe wegen te bewandelen. Om je hierin te begeleiden én om je eigen ontwikkeling te stimuleren, werken we met persoonlijke ontwikkelingsplannen. Iedereen is anders. Iedereen heeft eigen ambities en talenten. Bij Iv geloven wij in de talenten van onze mensen. Met een persoonlijk ontwikkelingsplan geven we vorm aan jouw specifieke ambities.

#4 Eindeloze trainings- en opleidingsmogelijkheden

Onze missie is om uitersten te bereiken in de wereld van techniek. Dit kunnen we alleen realiseren als collega’s de ruimte krijgen om het uiterste uit zichzelf te halen. De ruimte om te groeien en ontwikkelen in de richting die het beste bij hen past. Bij Iv hechten we hier veel waarde aan en bieden we collega’s eindeloze trainings- en opleidingsmogelijkheden. Met onze Iv-Academy bieden we talloze trainings- en opleidingsmogelijkheden. Het volgen van een training of cursus die niet in deze academy is opgenomen behoort ook tot de mogelijkheden. En weet je zelf nog niet precies welke opleiding of cursus past bij jouw carrièrepad? Dan gaan onze collega’s van HRD hier graag over met je in gesprek. Kortom, bij Iv zijn de mogelijkheden eindeloos.

#5 Internal mobility

Als structural engineer meewerken aan de ontwerpen van offshore platforms, maar ook aan die van bruggen, kranen of onderzeeboten? Bij Iv kan het allemaal. De grote diversiteit van ons bedrijf maakt het mogelijk om een kijkje te nemen in de keuken van andere markten. Dit brengt nog meer doorgroeimogelijkheden met zich mee. Zo zorgen we ervoor dat medewerkers te allen tijde voldoende voldoening en uitdaging in hun werk kunnen ervaren.