Onze cultuur

Wie we zijn en waar we voor staan 

Onze kernwaarden beschrijven wie we zijn, waar we voor staan, wat ons verbindt en hoe we met elkaar omgaan. Het is de kern van ons succes. Hiermee bereiken we uitersten in de wereld van techniek. We vinden het belangrijk dat iedereen onze cultuur omarmt en onze waarden consistent uitdraagt.

Wat we doen, doen we goed

We doen het goed of we doen het niet. In alles wat we doen werken we secuur aan een resultaat dat voldoet aan alle eisen. Eisen van de klant, onszelf en de maatschappij. Kwaliteit zit in onze genen. Hierdoor kunnen we de meest hoogwaardige constructies ter wereld ontwerpen. We bedenken oplossingen die écht werken. Oplossingen waar de maatschappij echt iets aan heeft. Kwaliteit staat altijd bovenaan.

Samen bereiken we uitersten

Samen met elkaar én onze klanten werken we aan de beste oplossingen; sociaal en respectvol. We luisteren naar de klant. Naar de échte vraag. Waar ligt de behoefte? Waar is hulp bij nodig? We schakelen de kennis in van onze collega’s. We hebben kennis in huis van alle disciplines en uiteenlopende markten. Offshore, industrie en maritiem, maar ook infra, bouw en water. We sparren, stellen elkaar kritische vragen en we komen tot resultaat. Samen bereiken we uitersten.

We lossen het op

We zoeken naar het juiste antwoord. Voor het project. Voor de klant. Voor Iv. Maar zeker ook voor de wereld. We houden van korte lijnen en zijn pragmatisch. We gaan net zolang door tot het écht werkt. Missions impossible bestaan niet voor ons. Voor de meest ingewikkelde vragen bedenken we werkende oplossingen. En: onze oplossingen hebben resultaat. Dat resultaat, dat is voor ons wat telt.

Een cultuur van leren en ontwikkelen

Quality first is één van onze kernwaarden, maar dat geldt ook voor onze eigen ontwikkeling. We willen altijd beter worden in wat we doen; onszelf constant blijven ontwikkelen.

 

Er zijn eindeloze mogelijkheden om te leren bij Iv. We helpen je te identificeren wat je wil bereiken. We geven jou de vrijheid om zelf achter het stuur te zitten van jouw ontwikkeling en persoonlijke groei. 

5 manieren waarop je kunt groeien en ontwikkelen
Medewerkers van Iv

Samen werken, samen vieren 

Bij Iv geven we écht inhoud aan die woorden. We werken samen aan de mooiste projecten, denken na over de toekomst van ons bedrijf en vieren de successen nooit alleen in de directiekamer. We zijn er voor elkaar als het tegenzit en proosten, eten, sporten, reizen en dansen samen als we vinden dat er reden voor een feestje is. En dat vinden we gelukkig vaak. We zijn meer dan collega’s; Iv bestaat uit een grote, diverse, enthousiaste club mensen die uitersten willen bereiken. Niet alleen in projecten, maar in alles wat we doen.

Interactie vinden we belangrijk

Jij hebt als Iv’er een belangrijke stem in de ontwikkeling van jezelf en het bedrijf. Daarom nodigen we je altijd uit om mee te praten over onze strategie, de koers en de besluitvorming. Tijdens live-uitzendingen bijvoorbeeld, of lunchsessies met de directie. En uiteraard hebben we een betrokken en actieve ondernemersraad die Iv vertegenwoordigt. Jouw stem telt en wordt gehoord.

Uitgebreide eventkalender: ook voor je gezin

Onze nieuwjaarsbijeenkomst voor het hele gezin in de Efteling is een prachtige traditie en tijdens de Open Office Day kan je aan je dierbaren laten zien hoe leuk en veelzijdig ons bedrijf is. Dit zijn slechts twee voorbeelden. Jaarrond organiseert Iv veel verschillende evenementen voor jou, maar ook voor je partner en je kinderen. Als we wat te vieren hebben, doen we dat volop. Ons 75-jarig jubileum in de Beurs van Berlage is een nieuw hoogtepunt in de tientallen feesten en events die we inmiddels samen hebben gevierd. Gemist? Geen punt, er staat áltijd weer een ‘exciting’ event op de planning!

Naar ieder WK en EK voetbal

Ergens in het voorjaar van 1988 besloot een handjevol Iv’ers samen een reis te maken naar het EK voetbal in West-Duitsland. Het werd een onvergetelijk avontuur. En wanneer iets in de smaak valt, doen we het gewoon nog een keer. En nog eens. En vooruit; nog een keer. Sinds 1988 heeft Iv nauwelijks een EK of WK gemist. We zagen met honderden collega’s de zonsondergang op de Copa Cabana (2014) in Rio en barbecueden in het Krügerpark in Zuid-Afrika (2010). We vlogen naar de VS in 1994 en waren er zelfs bij als het Nederlands Elftal niet speelde. Kortom: we hebben een echte voetbaltraditie ontwikkeld, waar het lang niet alleen gaat om de bestemming; het stadion. De reis er naartoe is minstens zo memorabel! 

75 jaar Iv: a celebration that excites!

Op zaterdag 13 april 2024 vierden we ons 75-jarig bestaan in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Een onvergetelijke avond met gastheer Twan Huys en spetterend optreden van zangeres Numidia.

 

Meer weten over de cultuur bij Iv?

Jordi, Jeroen en Roger, onze recruiters, helpen je graag verder. Neem contact op via 088 943 2061 of stuur een bericht.

Stuur een bericht
Team Recruitment