Werken bij Iv

Impact creëren met jouw technische kennis op de grootste uitdagingen van deze tijd? Join us! 

Medewerkers van Iv

Engineering that excites

Werken bij Iv betekent dagelijks werken aan de meest complexe vraagstukken. De grootste uitdagingen van deze tijd. We bedenken oplossingen voor de energietransitie. Voor het veranderende klimaat. Voor een veilige en toekomstbestendige samenleving. Zo ontwerpen we offshore windplatforms. Onderzeeboten. Maar ook de grootste sluizen ter wereld. Eigenlijk alles wat vraagt om hoogwaardige technische kennis. Dat noemen wij Engineering that excites. 

Arbeidsvoorwaarden op maat voor jou

Bij Iv vinden we het belangrijk dat je je écht gewaardeerd voelt voor het werk dat je doet. Daarom hebben we extra aandacht voor goede arbeidsvoorwaarden. En we maken deze op maat voor jou. Ieder persoon heeft andere wensen en daarom vinden we het belangrijk dat je zelf kan kiezen hoe jouw arbeidsvoorwaardenpakket er precies uitziet.  

 

Wil jij jouw 7% eindejaarsuitkering graag maandelijks op je rekening uitbetaald hebben of liever aan het einde van het jaar? En wil je dat ook met je vakantiegeld? Geen probleem. Heb je liever nog meer vrije dagen of minder vrije dagen in ruil voor meer salaris? Zet je alvast veel of juist iets minder geld opzij voor je pensioen? De keuze is aan jou. 

Medewerkers van Iv

31 Vakantiedagen

7 Extra vakantiedagen om te (ver)kopen

7,9%* Winstdeling (*cijfer over 2023)

7% Eindejaarsuitkering

Veelgestelde vragen over onze arbeidsvoorwaarden

 

Waar en wanneer kan ik werken?

Wij bieden flexible werktijden en de mogelijkheid tot thuiswerken aan, waardoor je jouw werkrooster kunt aanpassen aan jouw persoonlijke behoeften en verplichtingen. Bij een fulltime dienstverband van 40 uur is het mogelijk om vier dagen van negen uur en op vrijdag vier uur te werken. 

Iv zorgt samen met jou dat jouw thuiswerkplek veilig en compleet is. Bij aanvang van je dienstverband mag je verschillende toebehoren voor je thuiswerkplek uitkiezen. Bijvoorbeeld een bureau, een bureaustoel, een monitor en/of een noise cancelling koptelefoon. 

Op hoeveel vakantiedagen heb ik recht?

Even op adem komen, de wereld ontdekken of gewoon een dagje vrij? Een goede balans tussen werk en ontspanning vinden we belangrijk. Daarom krijgt iedereen bij ons minimaal 31 vakantiedagen per jaar om op te laden en bij te tanken. Daarnaast kun je nog 7 dagen bijkopen of verkopen, afhankelijk van jouw wensen. 

Ik heb geen auto. Hoe kom ik naar kantoor?

Het is uiteraard mogelijk met het openbaar vervoer naar onze kantoren te komen. Hier ontvang je een reiskostenvergoeding voor. Als je verder dan 30 kilometer moet reizen, kom je, tegen een kleine bijdrage, in aanmerking voor een woon-werkauto. Als je voor de uitvoering van je werk een zakelijke auto nodig hebt, kan je voor een zakelijke leaseauto kiezen. 

Krijg ik ook een reiskostenvergoeding?

Of je nu reist met het openbaar vervoer of met de auto, wij zorgen voor een reiskostenvergoeding, genoeg parkeergelegenheid en voldoende oplaadmogelijkheden. 

 

Is er pensioen geregeld vanuit Iv?

Je kunt kiezen uit een goed marktconform pensioen of een superpensioen. Iv doet als werkgever een grote vaste bijdrage aan jouw pensioen en jij kunt zelf kiezen of dat je dat ook doet of de voorkeur geeft aan een kleinere eigen bijdrage. Zo bepaal je zelf hoe jouw salaris en pensioen eruit zien.

Wat houdt de eindejaarsuitkering in?

In december krijg je een eindejaarsuitkering. Dit is vastgesteld op 7% van je bruto jaarsalaris en is dus bijna een dertiende maand! 

Wat houdt de winstuitkering in?

Iv is een sociaal bedrijf. We vinden het belangrijk dat jouw aandeel in het succes van het bedrijf gewaardeerd wordt. Daarom deelt iedereen mee in de winst van het bedrijf in de vorm van een winstuitkering. De hoogte van de winstuitkering is uiteraard afhankelijk van de gemaakte winst en was over 2023 7,9% van het bruto jaarsalaris. 

 

Van onderzeeboten tot beweegbare bruggen. En alles daar tussenin.

Geen ander ingenieursbureau is zó divers. We werken aan duizenden projecten wereldwijd in een grote diversiteit aan markten en vanuit alle technische disciplines. Wil je weten aan welke projecten jij kan werken bij ons?

Een cultuur van leren en ontwikkelen

Quality first is één van onze kernwaarden, maar dat geldt ook voor onze eigen ontwikkeling. We willen altijd beter worden in wat we doen; onszelf constant blijven ontwikkelen.

 

Er zijn eindeloze mogelijkheden om te leren bij Iv. We helpen je te identificeren wat je wil bereiken. We geven jou de vrijheid om zelf achter het stuur te zitten van jouw ontwikkeling en persoonlijke groei. 

5 manieren waarop je kunt groeien en ontwikkelen bij Iv
Medewerkers van Iv

Wereldwijde mogelijkheden

Met 14 kantoren wereldwijd en projecten over de hele wereld zijn jouw mogelijkheden bij Iv grenzeloos en kun je overal, van Papendrecht tot Panama, impact maken dankzij jouw specialisme.

 

 

Iv-Young

Natuurlijk moet je werk interessant zijn, maar dat je plezier hebt, is minstens zo belangrijk. Die twee werelden komen samen bij Iv-Young. Met Iv-Young organiseren we jaarlijks interessante bezoeken aan onze mooie projecten in binnen- en buitenland, zoeken we de pistes op en houden we uiteraard ook van een borrel op zijn tijd.

Heb je een vraag over een vacature of jouw sollicitatie?

Jordi, Jeroen en Roger, onze recruiters, helpen je graag verder. Neem contact op via 088 943 2061 of stuur een bericht.

Stuur een bericht
Team Recruitment